VLECHTEN

RA-RA = AF

Dit is het geworden. Het garen is wat dik en stug maar het zit warm. En het was leuk om dit vlechtwerk eens te breien. Ik zag deze sjaal al overal voorbij komen in allerlei uitvoeringen. Op internet en ook zelfs op de kerstmarkt in mijn dorp. Daar hadden ze te dun garen gebruikt waardoor het een slap geheel werd en de openingen in het vlechtwerk veel te groot. Hij hing uitgezakt voor een raampje, echt jammer van de tijd/garen en moeite. Ook bij mijn sjaal is het vlechtwerk wat open. Je moet het patroon hier en daar misschien wat aanpassen aan je eigen smaak/maten/garen.

 

 

 

Ook bij mijn sjaal is het vlechtwerk wat open. Je moet het patroon hier en daar misschien wat aanpassen aan je eigen smaak/maten/garen.

 

 

 

Deze tip kreeg ik via Elly Smit, voor mooie dicht vlecht werk meerder 1 a 2 steken bij de slierten en minder die op het eind van de slierten dan krijg je mooi dicht vlechtwerk Tip van Jeanny Cobben merklapperie blogspot.com

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op VLECHTEN

  1. roelie van duijn zegt:

    Vind het heel leuk gedaan. Is hier ook een beschrijving van?

  2. chatalainemm zegt:

    Dag Roelie, ik geef geen patronen door. Maar wanneer je googled op vlechtsjaal breien kom je er vast een tegen! Succes .

Plaats een reactie